Skip links

La firma

ORIGEN, DES DEL 2001

Història

Davant la necessitat de donar cobertura en matèria de protecció de dades a diferents clients de les empreses, Xavier Cabré economistes i Infordisa, es crea un despatx especialitzat en aquesta matèria el darrer trimestre del 2001, SEGURdades SL.

Des del 2001, la qualitat de servei i formació del personal, advocats, docents, enginyers telecomunicacions… han estat peces clau pel creixement i desenvolupament de SEGURdades, fent d’aquesta manera, realitat l’obertura de les noves instal·lacions l’any 2009 i des d’on actualment s’ofereixen tots els serveis, el creixement i ampliació del portafoli de serveis, de la cartera i sobretot la confiança dels nostres clients.

OBJECTIU, UN SERVEI DE QUALITAT

Missió

Amb l’ampliació del portafoli de serveis, també s’ha ampliat progressivament els objectius a cobrir dels nostres clients, actualment, l’objectiu principal de SEGURdades És consolidar-se com a despatx de consultoria jurídica de referència pels seus clients, no només en legislació referent a Protecció de Dades, també en referència Responsabilitat Penal Corporativa i Transparència.

La missió principal és garantir un servei jurídic de qualitat, com a consultor extern o de reforç al Dep. Jurídic del nostre client

Equip de professionals

Servei jurídic de qualitat

Les informamos que utilizamos cookies permanentes de terceros para obtener información sobre la navegación de los usuarios que visitan nuestra web. Más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies